Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Семейство от Варна се размина на косъм от тежка

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgСемейство от Варна се размина на косъм от тежка
Коментари Харесай

Семейство се размина на косъм след сблъсък в разпиляни на пътя трупи. Заплашили да ги глобят

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Семейство от Варна се размина на косъм от тежка злополука след конфликт с дървени трупи, разпиляни по автомагистрала " Тракия ". Резултатът е две спукани гуми и изкривени джанти. Камионът, от който те са паднали, се търси.

``
реклама

Димитър и Мария Райчеви пътували на 15 януари към 22,30 ч. в посока София. " Карахме по автомагистралата, след което слязохме от нея, минах през нещо, не разбрах какво е тъкмо. Притесних се да не сме минали през човек, куче или нещо друго. Оказахе се тези дървени трупи. Имаше мъгла, мощно лимитирана видимост. В колата бе и 3-месечния ни наследник ", описа младото семейство пред БТВ.



" Обадих се на 112, записаха сигнала, след което  ми върнаха позвъняване, беше дежурния от Чирпан. Той ми сподели, че в случай че извикам техни сътрудници да дойдат на мястото ще ми напишат акт за несъобразена с пътната конюнктура скорост на стойност 150 лв.. Питат ме дали съм си провел пътна помощ, споделих, че съм извикал, и той ме посъветва да се прибера с нея ", описа още Димитър Райчев.



" Щетите само могат да бъдат покрити от застраховката " Гражданска отговорност ", в случай че се откри причинителя, в тази ситуация камиона. Щетите ни са жестоко 500 лв.. Според мен, в случай че бяхме на някое по-далечно място, в случай че нямахме близки, щяхме да си платим за нощувка, сервиз и така нататък, тъй че извадихме и шанс, че бяхме покрай родното място ", описа още Райчев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР